marți, 15 septembrie 2009

Oxen BMX Contest 2009




Concursul OXEN BMX a avut loc în data de 12 mai, la Casa Tineretului din Baia Mare şi a fost organizat în cadrul Festivalului Multicultural pentru Tineret „OXEN FEST”, ediţia a II-a.
Intr-o atmosferă incendiară, sutele de tineri participanţi la eveniment şi-au susţinut concurenţii preferaţi care se întreceau în „trick-uri” complicate pentru a-şi demonstra abilităţile de mânuire a BMX-ului.
La concurs s-au înscris 17 bikeri dintre care, în urma clasamentului obţinut după deliberarea juriului, premianţii au fost:

DAVID PETO Locul I
ROBERT HITTER Locul II
RĂZVAN FABIAN Locul III

La categoria BEST TRICK a caştigat ROBERT HITTER, pentru BEST STYLE a fost premiat MIHAI HENDEA, şi cel mai HARDCORE „s-a dat” BOGDAN DRAGOŞ.

Ca orice concurs cu specific sportiv, OXEN BMX a fost realizat cu sprijinul Crucii Roşii, care au avut în final doar rol de spectatori entuziaşti, deoarece evenimentul s-a desfaşurat fără incidente.

Festivalul Multicultural pentru Tineret – Oxen Fest este un proiect iniţiat şi implementat de Asociaţia MADISZ, în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Maramureş, finanţat de Ministerul Tineretului și Sportului – MTS, prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret Maramureş











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu