marți, 15 septembrie 2009

OXEN Fest [11 - 13 septembrie 2009]


Festival pentru Tineret

OXEN Fest

11 – 13 septembrie 2009



În perioada 11 – 13 septembrie 2009, Casa Tineretului din Baia Mare a fost gazda celei de a doua ediţii a Festivalului Multicultural pentru Tineret – OXEN Fest. Pe parcursul celor trei zile de festival mii de tineri s-au distrat şi şi-au demonstrat talentele participând activ sau ca spectatori la activităţile propuse anul acesta de către organizatori.

Astfel, prima zi de festival a început în Clubul Gold Time din Baia Mare, unde au mixat pentru public: DJ MARISO, DJ NUKAS, DJ MISHI şi DJ TOMY SHAKE.

Atracţia zilei de sâmbătă a fost concursul OXEN BMX, în cadrul căruia s-au întrecut 17 bikeri, susţinuţi de sutele de prieteni şi fani ai acestui sport. Tot atunci tinerii din Academia de Arte Marţiale - Wing Chun Close Range Combat, sub îndrumarea instructorului Elian Micu au făcut o demonstraţie de Wing Chun Kung Fu.

După demonstraţiile şi concursurile sportive, 25 de tineri au participat la workshopul de Comunicare, organizat în cadrul festivalului, unde şi-au însuşit cunoştinţe despre conceptul de comunicare, au conştientizat barierele care alterează procesul de comunicare şi au înţeles cum îşi pot imbunătăţi modul de abordare a relaţiilor cu ceillaţi, toate acestea prin tehnici de învăţare activă utilizate întrun cadru non-formal.

În ultima zi, Festivalul Multicultural pentru Tineret – OXEN Fest a dat posibilitatea unor tineri talentaţi de a susţine concerte live în Clubul Gold Time din Baia Mare. Trupele care au susţinut concerte au fost THE NEXT GENERATION, BLACK MORPHIUM, MEKIDOSHEM, KM 32 şi GAŞCA DE ACASĂ. Chiar dacă unele dintre erau la prima apariţie pe scenă şi-au învins emoţiile şi au primit încurajări de la spectatori prin aplauzele primite.

Festivalul Multicultural pentru Tineret – Oxen Fest este un proiect iniţiat şi implementat de Asociaţia MADISZ, în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Maramureş, finanţat de Ministerul Tineretului și Sportului – MTS, prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret Maramureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu